Reviews van onze gasten

Reviews spelen voor veel gasten een belangrijke reden bij het zoeken & boeken van een vakantiehuis. Alle gasten welke via Wilango.be (onderdeel van Vakantieadressen.nl) hebben geboekt, krijgen na vertrek een uitnodiging voor het schrijven van een review. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten. Aanvullend bieden wij de verhuurder de mogelijkheid om binnen enkele dagen te reageren op een beoordeling. Beoordelingen worden binnen enkele weken nadat deze zijn geplaatst online geplaatst, mits deze voldoen aan ons reviewbeleid.

Geverifieerde beoordelingen
Echte gasten, echte reviews. Alleen gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, kunnen een review schrijven. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten.
 
9.3
• Voortreffelijk! (13633 beoordelingen)

Niek
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Familie met kinderen
-
12 volwassenen  +  4 kinderen
 
10
• Buitengewoon!

We hebben een heerlijk paasweekend gehad in deze accommodatie.


Joke
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
April 2024
-
13 volwassenen
 
10
• Buitengewoon!

Geweldig onderkomen en erg leuke en landelijke lolatie. Je waant je zuid Frankrijk.


Linda
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Familie met kinderen
-
4 volwassenen  +  3 kinderen
 
10
• Buitengewoon!

Ruim, schoon verblijf. Het was top.


Beau
 
9.6
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Voetbalteam
-
19 volwassenen
 
9.6
• Buitengewoon!

Een top locatie met heel vriendelijk personeel! Het huis is perfect voor grote groepen. Heel netjes schoon en super luxe.

Reactie van de verhuurder

Beste Beau, dank je wel voor je mooie recensie. Goed om te horen dat jullie hebben genoten van jullie verblijf bij ons. we zien jullie graag weer terug. met vriendelijke groet het team.

Wietse
 
9.2
• Voortreffelijk!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Familie met kinderen
-
9 volwassenen  +  6 kinderen
 
9.2
• Voortreffelijk!

Wij hebben een prima verblijf gehad, vriendelijke ontvangst.


monique
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Familie zonder kinderen
-
10 volwassenen
 
10
• Buitengewoon!

Mooi vakantie huis. Ligt een heel klein stukje van Iden op een prachtige locatie. Binnen een straal van 10km zijn verschillende activiteiten te regelen. Alpaca farm, racen/laserschieten, wiskey stokerij en veel wandelroutes. De naastgelegen camping is een walhala voor kinderen. Aan alles is gedachthet verblijf heeft 5 gelijke slaapkamers met een prima douche en wasbak. Keuken is niet groot maar heeft wel 3 koelkasten en dievriezer. Grote, deelbare tafel en zithoek. Buiten ook vold plek

Reactie van de verhuurder

Dank voor jullie beoordeling en jullie komst! Fijn dat jullie het leuk hebben gehad. Het weer was ook fantastisch!

Ellen
 
9.6
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Familie met kinderen
-
7 volwassenen  +  1 kind
 
9.6
• Buitengewoon!

Heerlijke plek middenin de velden! Echt fijn om met kinderen te zijn!


Dirk
 
9.6
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Familie met kinderen
-
30 volwassenen  +  20 kinderen
 
9.6
• Buitengewoon!

Een prachtige accommodatie voor een familieweekend. Je krijgt de luxe van een hotel en een vakantiehuisje, voor de gezinnen met kinderen, en toch ben je eigen baas in het geheel. Onze familie (47 personen) heeft genoten en complimenten gemaakt aan deze accommodatie.


Mirjam
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Vrienden met kinderen (gezinnen)
-
10 volwassenen  +  6 kinderen
 
10
• Buitengewoon!

Wauw, wat een prachtig huis om met een grote groep te vertoeven. Een warm welkom met kaarsjes die al aanstaan, taartjes op tafel en fruit in de fruitschaal. De kinderen hebben zich heel goed vermaakt en er waren zoveel gezellige plekjes om te zitten waardoor iedereen genoeg ruimte had om zich even terug te trekken. Mooie slaapkamers met heerlijke bedden en een ruime en complete keuken. En als klap op de vuurpijl het ruime bubbelbad ! Al met al zeker een plek om weer eens naar terug te gaan.


Rene
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Reünie
-
16 volwassenen
 
10
• Buitengewoon!

Heerlijk rustige accomodatie. Mooie bosrijke omgeving.

Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten